HoKaVit.. voor uw kat is geschikt voor alle rassen.  HoKaVit.. is een product zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur,- kleur,- en smaakstoffen en anti-oxidanten. Puur natuur dus. HoKaVit.. is een speciaal vervaardigd voedingssupplement op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan katten, poezen en kittens, waar het gebruik en dosering op afgestemd is.

Wanneer HoKaVit?

Ter ondersteuning bij ziekten die gerelateerd zijn aan het immuunsysteem en/of het maag- darmkanaal van uw kat, zoals atopie, voedselintolerantie, virale infecties en bij ontstekingen van de blaas (blaasgruis) en de huid (hotspots). HoKaVit.. is ook geschikt voor katten / poezen / kittens die meer energie en een glanzende vacht nodig hebben. HoKaVit.. activeert de natuurlijke energie van uw kat / poes.

Uw kat / kitten minder – tot geen – last van:

HoKaVit.. paardenmelk kan zorgen voor:

HoKaVit.. voor kittens

HoKaVit.. kan gegeven worden aan kittens vanaf de geboorte. Bij moederloze dieren is het aan te raden om HoKaVit.. te geven om een groot deel van de weerstand te vervangen, die anders via de moedermelk verkregen zou worden. HoKaVit.. is geen volledige vervanger voor moedermelk, het dient toegevoegd te worden aan de kunstmelk.

Voor zogende kittens wordt aangeraden om vanaf de leeftijd van 3 weken HoKaVit.. te geven, omdat vanaf die tijd de weerstand uit de moedermelk begint af te nemen.

Werking van HoKaVit paardenmelk voor uw kat / poes / kitten

In de eerste weken na het starten van de paardenmelk kuur voor uw kat worden afvalstoffen afgevoerd. In deze tijd kan de kwaal soms erger worden. Met name bij huidklachten als jeuk en hotspots. Een gunstig teken.! Een teken dat het product zijn werk doet. Na de (mogelijke) verergering wordt er gebouwd aan herstel van de aandoening en opbouw van het immuunsysteem. De tijd die nodig is verschilt per hond en zelfs per ras. HoKaVit.. paardenmelk is een 100% natuurproduct. Wij adviseren dan ook om minimaal drie maanden HoKaVit.. paardenmelk aan uw kat te geven, elke dag op een vast moment.

© HoKaVit.. voor de gezondheid van uw Kat / Kitten