Je vraagt je af of paardenmelk helpt bij hooikoorts / pollenallergie bij je hond of kat? Daar kunnen we heel kort over zijn. JA! Uit honderden ervaringen van onze klanten kunnen we stellen dat paardenmelk helpt bij hooikoorts / pollenallergie.

Pollenallergie of hooikoorts bij hond en kat.. Bestaat dat?

Ook huisdieren kunnen last hebben van (pollen) allergieën en met name komt dit nog wel eens voor bij honden en katten. Waar mensen vertellen wat er aan de hand is, wordt dit voor honden en katten vanzelfsprekend een stuk lastiger. Natuurlijk merk je wel dat er iets met je hond of kat aan de hand is, maar soms is het wel lastig om er achter te komen wat het dan precies is.

Hooikoortsklachten zijn ontzettend onaangenaam, maar gelukkig kun je ze verlichten!

Hooikoorts / pollenallergie bij honden en katten

De symptomen van hooikoorts bij honden en katten verschillen niet zoveel van die van mensen. Ool krijgt je kat of hond ook een loopneus, rode, tranende en branderige ogen en zal uw hond of kat veel niezen en hoesten. Ook moeite met ademhalen is een duidelijk hooikoortssymptoom. Tot slot heeft je hond of kat veel jeuk en zal zichzelf dan ook meer dan gewoonlijk krabben, likken en soms zelf kluiven en bijten. Dit uit zich vooral in de vorm van huidklachten als atopie en eczeem. Dit veroorzaakt helaas soms (open) wonden en kale plekken. Ook voor honden en katten zou het beter zijn als ze van deze plekken af zouden blijven. Het beste wat je kan doen is even langs de dierenarts voor het stellen van de juiste diagnose.

De hooikoortssymptomen verschijnen bij je hond of kat in dezelfde periode als bij mensen. Begint je kat of hond onderstaande hooikoortssymptomen te vertonen tussen februari en september? En is het in de maanden mei en juli het ergst? Dan bestaat er een grote kans dat je hond of kat last heeft van hooikoorts / pollenallergie!

De symptomen van een hooikoorts / pollenallergie bij je kat en hond op een rijtje:

 • Loopneus
 • Moeite met ademhalen
 • Rode, tranende en branderige ogen
 • Niezen
 • Hoesten
 • Overmatig intensief wassen
 • Bovenmatig krabben en likken
 • Kluiven en bijten

Huidklachten van je hond of kat verminderen

Je kunt ook zelf al wel iets doen om de hooikoortsklachten, jeuk en pijn te verlichten / verminderen. Laten we beginnen met de allerbelangrijkste en dat is het geven van een beetje extra aandacht en liefde. Daarnaast zijn er tal van (chemische) middelen verkrijgbaar m.b.t. hooikoorts bij honden en katten. Maar hoe verstandig is het om te beginnen aan (chemische) pilletjes en drankjes om je hond of kat snel af te helpen van zijn/haar hooikoorts / pollenallergie? En hebben deze middelen bijwerkingen waar jouw hond of kat wellicht last van kan krijgen?

Kies voor 100% natuurlijk! HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat.

Aan hooikoorts valt helaas niets te doen; wanneer je kat of hond hooikoorts heeft dan zal hij dit waarschijnlijk altijd houden. Je kunt de vervelende hooikoortsklachten bij je hond of kat wel gemakkelijk verlichten. Een volledig natuurlijk middel – dat zeer effectief is – als het gaat om verminderen van hooikoortsklachten bij honden of katten is paardenmelk voor hond en kat van HoKaVit.. Een 100% natuurproduct, dat snel verlichting brengt bij jouw hond of kat. Paardenmelk staat bekend om zijn hydraterende werking en het draagt bij aan het herstel van de beschadigde huid.

HoKaVit.. is een speciaal vervaardigd voedingssupplement op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan honden en katten van alle rassen. Geef jouw hond of kat dagelijks HoKaVit.. paardenmelk (capsules of poeder) en draag bij aan een gezonde huid / vacht van jouw hond of kat. Verbeter / verminder op een natuurlijke wijze hooikoorts / pollenallergie bij je hond of kat. Paardenmelk zit boordevol vitaminen en mineralen.

Andere voordelen van paardenmelk bij honden en katten zijn:

 • Gunstig voor hart en bloedvaten
 • Goed voor de vacht en huid
 • Bevordert herstel na ziekte
 • Bevordert een goede werking van de maag-, en darmflora

Paardenmelk zit boordevol gezonde voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen, eiwitten en antioxidanten. In paardenmelk zitten ruim veertig verschillende en gezonde voedingstoffen en bouwstoffen die voor de gezondheid van onze huisdieren onmisbaar zijn. Paardenmelk is rijk aan eiwitten en bevat heel weinig vet. Hierdoor is paardenmelk licht verteerbaar en wordt het snel door het lichaam opgenomen. Een goede darmflora de basis van een goede weerstand. En deze goede weerstand is precies wat jouw hond of kat nodig heeft om pollen – hooikoorts – minder kans te geven.

Bovendien is paardenmelk een ware traktatie voor je hond of kat. Door jouw hond of kat dagelijks HoKaVit.. paardenmelk te geven verwen je je trouwe maatje ook nog eens.

HoKaVit.. is een product van Paardenmelkerij de Lage Wierde

HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat is een product van Paardenmelkerij de Lage Wierde waar de familie De Winter woont. Hier wordt – sinds 2002 – dagelijks gewerkt aan een uniek en gezond natuurproduct: paardenmelk. De paarden die de melk produceren, worden het hele jaar door in de watten gelegd op de boerderij. De landelijke omgeving én goede verzorging van de paarden liggen aan de basis van deze gezonde drinkmelk. Het is al heel lang bekend dat paardenmelk op de darmen, weerstand en huid van de mens een gunstig effect heeft. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer dieren, die baat hebben bij de positieve eigenschappen van deze bijzondere melk.

Gevriesdroogde paardenmelk is kwalitatief beter dan andere vormen van gedroogde paardenmelk. Dit omdat bij vriesdrogen alle belangrijke bestanddelen van paardenmelk – als vitamines en mineralen – bewaart blijven. Bij andere vormen van het drogen van paardenmelk – zoals sproeidrogen door verhitting en verdamping – gaan belangrijke bestanddelen verloren. Wat is het dat paardenmelk honden en katten zo helpt bij hun klachten als eczeem, atopie, jeuk, verminderde weerstand, weinig energie, hooikoorts / pollenallergie etc..?

De unieke samenstelling!

Ook HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat bestellen? Bestel in de webshop!

HoKaVit.. voor de gezondheid van uw huisdier!

HoKaVit.. brengt verlichting bij hooikoorts / pollenallergie

HoKaVit.. Hond en Kat – Voordeelverpakkingen