HoKaVit.. voor uw hond is geschikt voor alle rassen.  HoKaVit.. is een product zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur,- kleur,- en smaakstoffen en anti-oxidanten. Puur natuur dus. HoKaVit.. is een speciaal vervaardigd voedingssupplement op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan honden en puppies, waar het gebruik en dosering op afgestemd is.

Wanneer HoKaVit?

Ter ondersteuning bij ziekten die gerelateerd zijn aan het immuunsysteem en/of het maag- darmkanaal van uw hond, zoals atopie, voedselintolerantie, virale infecties en bij ontstekingen van de blaas (blaasgruis) en de huid (huidproblemen, jeuk en hotspots). HoKaVit.. is ook geschikt voor honden die meer energie en een glanzende vacht nodig hebben. HoKaVit.. activeert de natuurlijke energie van uw hond.

Uw hond / puppy minder – tot geen – last van:

HoKaVit.. paardenmelk kan zorgen voor:

HoKaVit.. voor puppies

HoKaVit.. kan gegeven worden aan puppies vanaf de geboorte. Bij moederloze dieren is het aan te raden om HoKaVit.. te geven om een groot deel van de weerstand te vervangen, die anders via de moedermelk verkregen zou worden. HoKaVit.. is geen volledige vervanger voor moedermelk, het dient toegevoegd te worden aan de kunstmelk.

Voor zogende puppies wordt aangeraden om vanaf de leeftijd van 3 weken HoKaVit.. te geven, omdat vanaf die tijd de weerstand uit de moedermelk begint af te nemen.

Werking van HoKaVit paardenmelk voor uw hond / puppy

In de eerste weken na het starten van de paardenmelk kuur voor uw hond / puppy worden afvalstoffen afgevoerd. In deze tijd kan de kwaal soms erger worden. Met name bij huidklachten als jeuk en hotspots. Een gunstig teken.! Een teken dat het product zijn werk doet. Na de (mogelijke) verergering wordt er gebouwd aan herstel van de aandoening en opbouw van het immuunsysteem. De tijd die nodig is verschilt per hond en zelfs per ras. HoKaVit paardenmelk is een 100% natuurproduct. Wij adviseren dan ook om minimaal drie maanden HoKaVit paardenmelk aan uw hond / puppy te geven, elke dag op een vast moment.

© HoKaVit.. voor de gezondheid van uw Hond / Puppy