Honden en katten zijn de meest favoriete huisdieren. Onze maatjes.. Waar we alles voor over hebben. Honden als katten zijn dan ook voor veel mensen veel meer dan zomaar hun huisdier. Je zorgt natuurlijk goed voor jouw hond of kat en probeer je zoveel mogelijk te voorkomen dat het dier ziek wordt of zich niet lekker voelt.

Minder of geen energie

Honden en katten lijken meer op mensen dan we denken. Ook honden en katten kunnen wel eens last hebben van kwaaltjes waar ook jij vast wel eens last van hebt. Bijvoorbeeld weinig of geen energie hebben waardoor jouw hond of kat zich minder fit en vitaal voelt. Als je dit bij jouw hond of kat opmerkt dan is er echt geen reden om in paniek te raken. De kans is groot dat jouw hond of kat ietwat oververmoeid is of heeft last van een lagere weerstand.

Paardenmelkcapsules en paardenmelkpoeder van HoKaVit..

Er zijn verschillende middelen te verkrijgen om de vitaliteit je hond of kat te vergroten en deze weer op peil te brengen. Echter zijn het merendeel van deze middelen zijn chemische middelen in de vorm van een drankje of tabletje. Waarom zou je jouw hond of kat blootstellen aan deze chemische middelen als er ook een volledig natuurlijk middel verkrijgbaar is? Paardenmelk voor hond en kat van HoKaVit.. Een 100% natuurproduct.! Verkrijgbaar als capsules of poeder. HoKaVit.. is een speciaal vervaardigd voedingssupplement op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan honden en katten van alle rassen. Geef jouw hond of kat dagelijks HoKaVit.. paardenmelk en draag bij aan een gezonde dosis vitaliteit van jouw hond of kat.

Waarom HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat?

Paardenmelk zit boordevol vitaminen en mineralen. Bovendien is paardenmelk zeer rijk aan ijzer en dit is precies wat nodig is voor een juiste vitaliteit en een juist energielevel. Andere voordelen van paardenmelk zijn:

  • Gunstig voor hart en bloedvaten
  • Goed voor de vacht en huid
  • Bevordert herstel na ziekte
  • Bevordert een goede werking van de maag-, en darmflora

Bovendien is paardenmelk een ware traktatie voor je hond of kat. Door jouw hond of kat dagelijks HoKaVit.. paardenmelk te geven verwen je je trouwe maatje ook nog eens.

HoKaVit.. is een product van Paardenmelkerij de Lage Wierde

HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat is een product van Paardenmelkerij de Lage Wierde waar de familie De Winter woont. Hier wordt – sinds 2002 – dagelijks gewerkt aan een uniek en gezond natuurproduct: paardenmelk. De paarden die de melk produceren, worden het hele jaar door in de watten gelegd op de boerderij. De landelijke omgeving én goede verzorging van de paarden liggen aan de basis van deze gezonde drinkmelk. Het is al heel lang bekend dat paardenmelk op de darmen, weerstand en huid van de mens een gunstig effect heeft. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer dieren, die baat hebben bij de positieve eigenschappen van deze bijzondere melk.

Ook HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat bestellen? Bestel in de webshop!

HoKaVit.. voor de gezondheid van uw huisdier!

HoKaVit.. Hond en Kat – Voordeelverpakkingen